Retur og bytte

HVORDAN SENDER MAN EN RETUR?

1.) Print ut og fyll ut returskjema. Lastes ned her:Angrerett_Retur_Skjema_Performance_By_OCM
2.) Pakk ordren med returskjema i valgfri emballasje, original emballasjen må følge med, dersom du har kjøpt flere varer som er pakket i en stor eske og kun skal returnere deler av ordren kan du sende dette i en mindre eske.
3.) Send pakken til:

Performance by OCM AS
Sandstuveien 70
0680 Oslo

Med mindre avtalen er unntatt fra angrerett, kan du angre kjøpet av varen i henhold til angrerettloven.

Du må gi oss melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at du har mottatt varen(e).

Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til oss uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Kjøper dekker de direkte kostnadene ved å returnere varen. Vi tar ikke imot varer sendt i postoppkrav.

Du kan prøve eller teste varen på en forsvarlig måte for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, uten at angreretten faller bort. Dersom prøving eller test av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, kan du bli ansvarlig for eventuell redusert verdi på varen. Originalemballasje og eventuelle merkelapper skal legges ved i returen. Husk at du som kunde er ansvarlig for returen frem til den er mottatt av oss. Returer som ikke godkjennes blir returnert til kjøper som må dekke fraktkostnader for dette.

Vi er forpliktet til å tilbakebetale kjøpesummen til kjøperen uten unødig opphold, tilbakebetalingen skjer innen 10 arbeidsdager f.o.m. den dagen vi har mottatt og godkjent din retur.